A Larabusról


A LARABUS transzfer szolgáltatás elsősorban a Ciprusra látogató, egyre növekvő magyar utazóközönség kiszolgálására jött létre, akik megbízható, kényelmes, és nem utolsó sorban magyar nyelven elérhető reptéri transzfert keresnek, és mindezt kedvező árakon.


Legfőbb törekvésünk, hogy utasaink biztonsággal, stresszmentesen és kényelmesen jussanak el szálláshelyükre és onnan a reptérre. Magyar kollégánk már a zöldfolyosó után várja utasainkat, és a szálloda bejáratáig kíséri útjukat, az út során pedig számos értékes információt ad át, amely hasznosnak bizonyulhat ciprusi tartózkodásuk idejére. A reptér irányába eligazítást ad a reptéri utasfelvételi helyekről, igény esetén pedig akár a reptéren belül is segítséget nyújt, ha arra lenne szükség.


A szállítást tágas minibusszal végezzük, így nem probléma a csomagok mennyisége sem. A kényelem minden esetben garantált.


Weboldalunk fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektettünk, amin keresztül a Larnaka reptér - Ayia Napa közötti fő útvonalunkra a nap 24 órájában könnyedén foglalhat transzfert, a visszaigazás emailben azonnal megtörténik. Larnaka reptérről más célállomásokra, illetve Pafosz reptérről Ayia Napa irányába pedig szintén néhány kattintással árajánlatot tud kérni, majd az emailben kapott árajánlatunkat egyszerűen, mindössze egyetlen gombnyomással elfogadhatja vagy elutasíthatja.

Legfrissebb fejlesztésünk a virtuális asszisztens, ami interaktiv módon nyújt segítséget utasainknak a nap 24 órájában, információkkal, foglalási útmutatóval, vagy akár már meglévő foglalásával kapcsolatban. Természetesen élő kollégánk is készséggel áll rendelkezésükre, 3 chat applikáción, valamint telefonon és emailen keresztül egyaránt.


Vállalkozásunk a Ciprusi Közlekedési Hatóságnál regisztrált, személyszállítási engedéllyel rendelkező hivatalos szolgáltatás. Utasaink biztonságáról professzionális vezetői engedéllyel rendelkező hivatásos sofőreink gondoskodnak.